Welkom bij rijbewijscentrum.nl

Rijlessen in Rotterdam
Wie onzeker is blijkt een gevaar op de weg. Maar vooral voor andere weggebruikers die met plotselinge fouten te maken krijgen. Een examinator wil mensen op de weg zien die zich bewust zijn van wat ze kunnen, al is het om medeweggebruikers te beschermen. Vanaf de eerste rijles kun jij volledig zeker van jezelf zijn. Je mag tijdens je rijlessen gewoon fouten maken. Maak je het per ongeluk te bont? Niets aan de hand, de instructeur kan de bediening van de lesauto te allen tijde van je overnemen!

LAAT ONS U TERUG BELLEN


Rijschool Rotterdam
Dordtselaan 6c
3073 GA ROTTERDAM
Tel: 010- 4864755

Fax: 010-2150363

Onze rijschool vindt u bij metrostation Maashaven Rotterdam! Slechts 1 minuut loopafstand!Schuin tegenover de maassilo!
Theorie in 1 dag bij Rijschool Rotterdam

 

Machtig de rijschool doormiddel van DIGID!
Machtig jouw autorijschool met DigiD
Voordat de rijschool het rijexamen voor jou gaat aanvragen moet jij daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je met een machtiging. Dat is nu nog niet verplicht, maar biedt jou wel veel voordelen. Zo ontvang je direct bericht als de rijschool het examen voor je heeft gereserveerd of als je examen is verschoven. Daarnaast zijn jou adresgegevens automatisch beschikbaar voor jouw rijschool in het reserveringssysteem van het CBR.Het machtigen doe je op https://mijn.cbr.nl/ met je DigiD. DigiD is jouw persoonlijke digitale legitimatie voor overheidsdiensten. Geef deze nooit aan een ander. In de flyer staat precies wat je moet doen om je rijschool te machtigen. De machtiging blijft geldig tot je bent geslaagd. Wil je de machtiging eerder intrekken, lees dan eerst de voorwaarden.Reservering
Je rijschool verzorgt de aanvraag
In dat geval vul je een papieren Eigen verklaring in, die je rijschool naar het CBR stuurt..Bij de meeste rijscholen kun je, in overleg met je instructeur, zelf je ideale tijdstip van afrijden bepalen.

LET OP! VUL BIJ DE REGISTRATIE HET REGISTRATIENUMMER VAN ONZE RIJSCHOOL IN: 4812H8
KLIK HIER VOOR HET STAPPENPLAN DIGID

 

Over rijschool Rijbewijscentrum Rotterdam
Rijbewijscentrum is aangesloten op het CBR on-line reseveringssyteem,waardoor wij op elk moment van de dag jouw examen kunnen reserveren, zelfs 1 dag van tevoren. U heeft dus geen wachttijd. Wil jij ook
honderden euro’s besparen? Wij beschikken over zeer ervaren gediplomeerde rijinstructeurs. Maak snel een afspraak met één van onze medewerkers. Wij werken met instructiekaarten zodat je zelf ook een overzicht blijft houden van de vorderingen. De rijlessen in Rotterdam worden verzorgd volgens de rijprocedure van het CBR, zodat je ook echt leert wat er op het examen van je wordt verwacht.Ook als je liever rijles hebt van een vrouw ben je bij ons aan het juiste adres. Want wij zijn goed en goedkoop!

Waar rijden wij in
Rotterdam en omgeving?

RIJSCHOOL IN ROTTERDAM, RIJSCHOOL IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL,RIJSCHOOL OUDERKERK AAN DEN IJSSEL, SCHIEDAM, VLAARDINGEN, MAASSLUIS, MAASLAND, RHOON, RIDDERKERK, IJSSELMONDE, HOOGVLIET, SPIJKENISSE,RIJSCHOOL IN HELLEVOETSLUIS, OOSTVOORNE, ZWIJNDRECHT, OMGEVING!!

 

Wat doet onze rijschool?

Bij rijbewijscentrum.nl kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod van rijopleidingen: – Autorijles (ook vrouwelijke instructrice) – MotorrijlesTheorieles (met eigen instructieruimte!!) Kortom, een rijschool met alle benodigde kennis om met succes te slagen! U kunt zelfs kiezen voor lessen met examengarantie.
Ook voor automaat rijlessen ben je bij ons op het juiste adres: Wij verzorgen de automaat-rijlessen in de regio’s: Abbenbroek, Albrandswaard, Barendrecht, Bergschenhoek, Berkel en rodenrijs, Bernisse, Bolnes, Botlek, Brielle, Broekpolder, Capelle a/d ijssel, Charlois, De rotte, Delfshaven, Dordrecht, Eemhaven, Geervliet, Heenvliet, Heijplaat, Hekelingen, Hellevoetsluis, Hillegersberg, Hoogvliet, Ijsselmonde, Kethel, Krimpen a/d ijssel, Lombardijen, Maashaven, Maasland, Maassluis, Oostvoorne, Oud verlaat, Overschie, Pernis, Rhoon, Ridderkerk, Rijsoord, Rockanje, Rotterdam, Rozenburg, Schiebroek, Schiedam, Schoonhoven, Simonshaven, Slikkerveer, Slinge, Spijkenisse, Vierpolders, Vlaardingen, Voorne putten, Waalhaven, Westvoorne, Zestienhoven, Zuidland, Zuidplein, Zwartewaal en omgeving.

De theorielessen

Het eerste gedeelte van uw rijexamen begint bij de theorie. Erg belangrijk is om de theorie goed te beheersen. Wanneer u de theorie goed beheerst, maakt u minder fouten in de praktijk. Wij bieden een uitgebreide theoriecursus in onze theoriecentrum. Onze theorieopleiding gaat ietsje verder dan bij anderen. Lees meer over onze theoriecursus.

U kunt bij vele rijscholen uw rijbewijs halen in verschillende prijsklassen, echter speelt kwaliteit ook een belangrijke rol! Rijschool Rijbewijscentrum levert kwaliteit voor een betaalbare prijs. Bij ons starten rijlessen namelijk al vanaf 20 euro!

De keuze voor een goede rijschool is erg belangrijk, u moet plezier de lessen kunnen volgen en de lessen moeten van hoogwaardige kwaliteit zijn. Wanneer u de keuze voor een rijschool maakt , is het belangrijk te weten hoe een rijschool presteert. Deze gegevens zijn vrij toegangkelijk en af te lezen op de site van het CBR (www.cbr.nl). Doe nu een vrijblijvende rijtest.
Door de speciaal voor Rijschool Rijbewijscentrum ontwikkelde online-praktijkinstructie kun je de praktijkles thuis online voorbereiden. De indeling van deze praktijkbegeleiding begint bij het laten zien van de juiste zithouding , het op de juiste manier afstellen van de spiegels, wat zie ik in de binnen spiegel, de rechterbuitenspiegel enz.

Maar ook hoe moet ik een rotonde een kwart, half of driekwart rond, hoe moet ik een kruispunt naderen en oversteken of hoe moet ik invoegen op een autosnelweg.

Al deze onderwerpen zijn met foto’s, films, 3D tekeningen en 3D animaties zeer duidelijk weergegeven en ondersteund met ingesproken teksten waardoor het voor de leerling duidelijk te begrijpen is. Daar bespaar je ook nog eens honderden euro’s mee.

Autorijden kost veel geld. Je rijbewijs halen is niet minder duur. Daarom is het belangrijk dat je een goede afweging maakt waar je je rijbewijs gaat halen. Je wilt tenslotte niet een les teveel volgen en ook niet onbelangrijk: het moet ook gezellig in de auto zijn.viagra online
Om elke keer met tegenzin de lesauto in te gaan is natuurlijk ook niet leuk. Daarom zorgen wij ervoor dat je rijles krijgt in een ontspannen sfeer.

 

Rijbewijs Rotterdam

ONZE PRIJZEN GELDEN OOK VOOR NIET-STUDENTEN!!!!
Wanneer je tegenwoordig niet teveel voor je rijbewijs wilt betalen, veel tijd en ergenis wilt besparen, dan is Rijschool Rijbewijscentrum absoluut de beste keus. Drie factoren zijn hier van groot belang: de prijs van de totale rijopleiding, de tijdsduur vanaf les 1 tot het praktijkexamen en wel het belangrijkste, de kundigheid en de persoonlijkheid van jouw instructeur. Het gevoel dat je goed begeleid wordt is dan ook essentieel voor een geslaagde rijopleiding. Hetzelfde geldt voor de automaat-rijlessen die wij verzorgen in rotterdam en omstreken. Dus voor de goedkoopste rijschool in rotterdam hoef je niet verder te zoeken.

De service die je van ons mag verwachten is daarom veel meer dan een gemiddelde rijschool, die in ruime mate te vinden zijn. Onze visie is om te zorgen dat je achteraf tegen anderen kunt zeggen dat je met veel plezier, snel en voordelig het rijbewijs hebt behaald. Onze slogan is niet voor niets
Rijschool Rijbewijscentrum.nl ” want dan haal je het wel”

Tarieven rijbewijs halen
Rijles Rotterdam
Rijschool Spijkenisse
Examengarantie!

Rijschool in het kort

Op al onze diensten zijn de Algemene voorwaarden van toepassing

One thought on “Welkom bij rijbewijscentrum.nl

Comments are closed.