Rijschool Capelle aan den IJssel

Ben je op zoek naar een degelijke rijschool in Capelle aan den IJssel, die aan jouw eisen voldoet? Een rijschool die jou met een prettig gevoel laat slagen voor je rijbewijs? Dan hoef je niet langer te zoeken. Rijbewijscentrum beschikt over instructeurs die al ruim 25 jaar ervaring hebben in de rijschoolbranche. Zij kennen niet alleen de weg en de auto, maar ook de diverse leermethodes. Ook hebben zij al zoveel leerlingen geholpen dat zij nergens meer van opkijken. Wil je je rijbewijs halen, dan ben je hier dus verzekerd van een succesvolle afloop!

Rijschool Capelle aan den IJssel voor praktijk of theorie

Rijschool Capelle aan den IJssel is niet alleen zeer geschikt voor het praktijkgedeelte van je rijles, ook kun je hier theorielessen volgen. Deze worden per dagdeel verzorgd en vinden plaats in het speciaal door ons ontwikkelde theorielokaal. Wat is het voordeel van theorielessen volgen? Jij hebt gelijk al een voorsprong op de overige kandidaten! Wij werken namelijk met het zogenaamde twintest systeem, dat identiek is aan het systeem dat bij het CBR wordt gebruikt. Bovendien levert de oefening jou veel voordeel op! Waarom meerdere keren doen over je theorie-examen terwijl je het in één keer zou kunnen halen? Grijp je kans en meld je aan voor onze theorielessen.

Je eerste les: hoe gaan wij te werk?

Als je bent ingeschreven bij de rijschool in Capelle aan den IJssel, begin je eerst met een proefles. Er kan dan door de rij-instructeur worden bepaald hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben. Aan de hand daarvan wordt een compleet programma samengesteld, dat aan jouw wensen voldoet en bij je past. De voordelen van Rijbewijscentrum, in het kort voor jou op een rijtje:

  • Vaste instructeurs
  • Vast lesprogramma’s
  • RIS of normale cursus
  • Instructeurs met al meer dan 25 jaar ervaring
  • Rijschool in Capelle aan den IJssel
  • Spoedcursus rijbewijs mogelijk
  • Vaste tarieven