Aanhangwagen

Naast auto- en motorrijlessen kun je bij Rijbewijscentrum ook terecht voor aanhangwagen rijlessen. Bij Rijbewijscentrum werken we met een intakeles voor het rijden met een aanhanger. Hierdoor kun je ervaren hoe het rijden met een aanhangwagen in praktijk te werk gaat. Daarnaast is deze intakeles zeer nuttig om te bepalen hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben. Hierdoor wordt voor jou direct duidelijk hoe lang je rijopleiding voor het rijden met een aanhangwagen ongeveer zal gaan duren en wat de kosten zullen zijn. Na de intakeles wordt samen met jou een pakket samengesteld dat het beste bij je past.
Veel lessen heb je over het algemeen niet nodig voor het behalen van een rijbewijs voor de aanhangwagen en meestal volstaan een aantal lessen al. Het gaat er vooral om hoe je de manoeuvres met de aanhangwagen verricht.

Rijbewijs B aanhanger

Naast je rijbewijs B dien je, wanneer je wilt rijden met een aanhangwagen die zwaarder is dan 750 kilogram, ook te beschikken over rijbewijs BE. Een theoriecertificaat is hierbij niet noodzakelijk.
De rijopleiding bij Rijbewijscentrum voor de aanhangwagen bestaat alleen uit het praktijkonderdeel voor E achter de B. Dit rijbewijs E is alleen nodig als de maximum massa van de aanhanger groter is dan het ledig gewicht van het trekkende voertuig.
Bij Rijbewijscentrum krijg je les met de nieuwste en modernste aanhangwagens en profiteer je van de scherpste prijzen! Wil je meer informatie over het volgen van aanhangwagen rijlessen? Neem contact met ons op en wij staan klaar om je vragen te beantwoorden.

Waarom rijles met aanhangwagen bij rijbewijscentrum?
- Rijbewijscentrum beschikt over de nieuwste Toyota Avensis met alle mogelijkheden voor het succesvol behalen van je rijbewijs BE.
– Nieuwste aanhangwagens. De nieuwste en modernste aanhangwagens.
– Scherpste prijzen. De voordeligste uit de hele regio Rotterdam.


Prijslijst:

 

8 lessen + examen aanhangwagen: € 500
Losse lessen aanhangwagen: € 42
Examen en herexamen aanhangwagen: € 200