Rijschool Ridderkerk

Als je hebt besloten dat je aan je rijlessen wil beginnen, dan ga je op zoek naar een rijschool die bij je past. Belangrijk is natuurlijk dat deze rijschool zich in je buurt bevindt, maar ook moet de lesmethode bij je passen en moet je een goed gevoel hebben bij je instructeur. Soms kan het even duren voor je de juiste rijschool gevonden hebt, maar wij wijzen je graag in de goede richting. Rijbewijscentrum kan voor jou een zeer geschikte rijschool in Ridderkerk en de directe omgeving zijn. Onze rij-instructeurs zijn ervaren en weten wat ze moeten doen om individuele leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden. Bovendien kun je bij ons ook kiezen voor een vrouwelijke instructrice als je dat prettig vindt!

Verschillende mogelijkheden

Het kan zijn dat rijlessen in een zogenoemde schakelauto om één of andere reden niet geschikt zijn voor jou. Wij kunnen je dan ook autorijlessen in een automaat bieden. Daarnaast kun je bij ons ook terecht als je je motorrijbewijs wil halen, of met een aanhangwagen wil gaan rijden! Welke soort lessen je ook afneemt, we bieden jou een compleet pakket. Woon je in (de directe omgeving van) Ridderkerk? Neem dan contact met ons op, wij leggen je graag uit wat we voor jou kunnen betekenen.

Ook je theorie wordt goed geregeld

Rijbewijscentrum heeft tevens een eigen theorielokaal, waar op een dagdeel theorielessen worden gegeven. Het theorielokaal is ingericht op dezelfde manier als bij het CBR, zo ben je er van verzekerd dat je al een ruime voorsprong hebt als je het officiële theorie examen gaat afleggen. Ook wordt gebruik gemaakt van eenzelfde soort toetsingssysteem, waardoor je hier alvast bekend mee kunt worden.

We zetten de informatie nog even kort voor jou op een rijtje: waarom zou onze rijschool in Ridderkerk ook voor jou heel geschikt kunnen zijn?

  • Vaste instructeurs
  • Vaste lesauto’s
  • Vaste tarieven
  • Hoge slagingspercentages