Rijschool Stellendam

Rijschool Stellendam is onderdeel van het Rijbewijscentrum. Wil je profiteren van de voordelen van een professionele verkeersschool en woon je in Stellendam of omgeving? Dan biedt Rijschool Stellendam je de kans om snel en voordelig je rijbewijs te halen. Hoe? Meld je aan via onze website of neem contact met ons op! Samen met een ervaren rij-instructeur wordt gekeken welke manier van rijlessen bij je past.

Rijles op maat

Bij Rijschool Stellendam ga je samen met een professionele instructeur een lesmethode bepalen. Wij zijn flexibel en houden rekening met je wensen en beschikbaarheid. Mocht een vrouwelijke cursist om religieuze of etnische redenen, of om welke reden dan ook alleen willen lessen met een vrouwelijke instructeur, is dat geen probleem. Maak jij je zorgen om de theorie? Geen paniek! Bel even met 010-4864755 en wij kijken wat we voor je kunnen betekenen op dat gebied.

Door de nieuwe wet- en regelgeving is het al mogelijk om vanaf 16,5 jaar te beginnen met het nemen van rijlessen in Stellendam. Vanaf je 16e mag je beginnen met theorielessen. Daarnaast is de geldigheid van het theoriecertificaat verhoogd van 1 jaar naar 1,5 jaar. Hierdoor is het mogelijk dat je al vanaf 17 jaar al rijexamen doet. Tot je 18 jaar bent mag je dan de weg op met een door jezelf gekozen begeleider (je coach). Wie vroeg begint kan dus al op 17-jarige leeftijd profiteren van de gemakken van autorijden.

‘Rijbewijscentrum.nl, want daar haal je het wel’

Als je in Stellendam woont, kies je voor Rijbewijscentrum.nl en volg je rijlessen bij Rijschool Stellendam. Onze professionele en ervaren instructeurs stellen alles in het werk om je zo goed mogelijk te begeleiden in de weg naar het behalen van je rijbewijs. We zeggen niet voor niets: ‘Rijbewijscentrum.nl, want daar haal je het wel’!