Rijlessen Brielle

Rijschool Brielle is onderdeel van het Rijbewijscentrum, gevestigd in Rotterdam. Bij ons kun je onder andere rijles volgen voor het behalen van je auto-, aanhanger- en motorrijbewijs. Woon je in Brielle of in de omgeving van Brielle en wil je snel en doelgericht je rijbewijs halen onder begeleiding van ervaren rij-instructeurs? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Rijles volgen bij Rijschool Brielle kan al vanaf 20 euro per les. Neem gratis en vrijblijvend een proefles om samen te bepalen welk pakket het best bij je past. Je kunt een rijlespakket kiezen en voor de spoedcursus gaan. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Ook bieden wij je de mogelijkheid om bij ons een theoriecursus te volgen op locatie. Deze lessen helpen jou bij het voorbereiden van je theorie-examen in een speciaal ingerichte ruimte.

De mogelijkheden van het Rijbewijscentrum

Rijbewijscentrum staat bekend als flexibele rijschool. Dat houdt in dat we met het opstellen van het rijplan en gedurende het rijlestraject rekening houden met jouw beschikbaarheid en wensen. Zo kun je rijles combineren met school, stage of werk. De mogelijkheden zijn eindeloos! Je bepaalt zelf waar je opgehaald en afgezet wordt en kunt zo je tijd optimaal benutten. Als je in de vakantie meer kan lessen, benutten we ook die tijd om extra vaart te krijgen in de weg naar jouw rijbewijs.

Wil je om welke reden dan ook alleen rijles van een vrouwelijke instructeur? Geen probleem! Ook hier houden wij graag rekening mee. Is lessen in een handgeschakelde auto een probleem? Ook hier hebben we een oplossing voor in de vorm van rijlessen in een auto met automatische versnellingsbak.

De theorie

Bij Rijbewijscentrum hebben we een eigen theorielokaal, waar op een dagdeel theorielessen worden gegeven. Het theorielokaal is ingericht op dezelfde manier als bij het CBR, zo ben je er van verzekerd dat je al een ruime voorsprong hebt als je het officiële theorie examen gaat afleggen. Ook wordt gebruik gemaakt van eenzelfde soort toetsingssysteem, waardoor je hier alvast bekend mee kunt worden. Als je moeite hebt met de autotheorie, bieden wij graag extra begeleiding.