Rijschool Rockanje

Woon jij in de omgeving van Rotterdam en heb je besloten je rijbewijs te willen halen? Dan ben je bij Rijbewijscentrum op de goede plek! Wij verzorgen rijlessen voor mensen uit Rotterdam en omgeving. Woon je in Rockanje, Nesselande, Ridderkerk, Rhoon of andere plaatsen rondom Rotterdam? Dan zijn er ook voor jou voldoende mogelijkheden! Waarom kiezen voor onze rijschool in Rockanje? Omdat wij voordelig zijn, werken met de beste rij-instructeurs en een hoog slagingspercentage hebben. Al veel enthousiaste leerlingen gingen je voor en zij gaan nu vol zelfvertrouwen in hun eigen auto de weg op! Wil jij dit ook? Neem contact met ons op en vraag ons naar de vele mogelijkheden.

Besteed je tijd goed

Wat ga jij doen in je zomervakantie? Ga je luieren aan het strand, hele dagen op de bank hangen of ga je je inzetten voor je toekomst? Want dat doe je als je begint met rijlessen! Al vanaf dat je 16,5 jaar oud bent mag je aan het traject beginnen, zodat jij op je 18e verjaardag gelijk solo de weg op mag. Ook theorielessen kun je bij ons volgen, zodat je zo goed mogelijk bent voorbereid op je theorie-examen. Zorg wel dat je je theorie-examen hebt gehaald vóór je praktijkexamen wordt aangevraagd, anders mag je hier niet aan meedoen en dat is zonde!

Grijp je kans!

Kies je voor Rijbewijscentrum als rijschool in Rockanje, dan kun je al lessen volgen vanaf 20 euro per les! Ook je theorie is in één dag te halen. We bieden jou graag de mogelijkheid om je rijbewijs te halen in je eigen tempo. We stemmen het traject dan ook zo veel mogelijk af op wat jij precies nodig hebt. Als je contact met ons opneemt, kun je al op zeer korte termijn bij ons terecht voor een proefles. Wacht dus niet te lang en zet die stap!