Rijles vanaf 17 jaar

Ben je nog geen 18 jaar maar wil je wel graag alvast beginnen met het volgen van rijlessen? Dat kan bij Rijbewijscentrum! Als je 17 jaar bent mag je bij ons al beginnen met het volgen van theorie- en praktijklessen. Als je je rijbewijs dan al haalt terwijl je nog 17 bent mag je onder begeleiding van een door jou gekozen coach al direct de weg op! Wanneer je dan 18 jaar wordt mag je natuurlijk zonder begeleiding rijden.

Voordelen van rijlessen 17 jaar

Bij Rijbewijscentrum kun je profiteren van veel voordelen. Door jarenlange ervaring hebben wij een zeer hoog slagingspercentage weten te realiseren. Hoger dan andere rijscholen! Je krijgt een vaste instructeur en een vaste lesauto waarmee je de reis naar jouw rijbewijs gaat afleggen. Onze instructeurs zorgen voor een goede sfeer in de auto zodat jij lekker ontspannen kunt rijden.

Ben je 16 jaar en wil je ook al graag beginnen met het volgen van lessen? Dat kan, lees meer informatie over rijlessen vanaf 16 jaar. Ben je er klaar voor om te beginnen met je rijlessen? Neem dan gerust contact met ons op en wij helpen je verder!