Autorijschool Rotterdam

Autorijlessen bij Rijbewijscentrum verzekeren je van hoge kwaliteit en een lage prijs. Er zijn erg veel rijscholen in Nederland in verschillende prijsklassen, maar niet bij elke rijschool speelt kwaliteit ook een belangrijke rol. Door jarenlange ervaring zijn onze instructeurs zeer gespecialiseerd in het geven van rijlessen en weten zij altijd een hoog slagingspercentage te realiseren. De rijlessen worden verzorgd in de meest moderne lesauto’s op zeer veel verschillende locaties.

De keuze voor een goede rijschool is niet gemakkelijk. Het is belangrijk dat je plezier hebt in het volgen van de lessen en deze moeten natuurlijk van hoogwaardige kwaliteit zijn. Ook wil je vanzelfsprekend niet teveel betalen. Dan is kiezen voor Rijbewijscentrum een zeer verstandige keuze. Start vandaag nog met de reis naar jouw rijbewijs samen met Rijbewijscentrum!

auto

Goede service van Rijbewijscentrum

Bij Rijbewijscentrum kun je jouw praktijklessen thuis online voorbereiden. Met een speciaal voor Rijbewijscentrum ontwikkelde online-praktijkinstructie kun je je al goed voorbereiden op je praktijklessen. Zo maak je bijvoorbeeld alvast kennis met de juiste zithouding, het op de juiste manier afstellen van de spiegels, het benaderen van een kruispunt of de werkwijze van een rotonde.

Tijdens de rijlessen heb je een vaste instructeur en een vaste lesauto waarmee jij thuis opgehaald wordt op de momenten waarop je zelf graag les wilt. Onze instructeurs zorgen voor een ontspannen sfeer zodat jij elke keer met plezier naar je rijles kunt gaan. Daarnaast krijg je van onze instructeurs altijd een soort feedback aan het einde van de les. Alle vorderingen die je maakt worden bijgehouden op een instructiekaart zodat jij en de instructeur altijd weten welke onderdelen je goed doet en welke nog extra aandacht nodig hebben.


Bespaar op de kosten

Wij streven er altijd naar dat jij achteraf kunt zeggen dat je met veel plezier, snel en voordelig jouw rijbewijs hebt behaald. Dankzij onze laagste prijsgarantie kun je zeer voordelig je rijbewijs halen. Wij bieden al lessen aan vanaf € 20,-! Daarnaast kun je bij ons kiezen voor een totaalpakket. Om je rijbewijs te kunnen behalen heb je een aantal praktijk- en theorielessen nodig en moet je natuurlijk de praktijk- en theorie-examens halen. Met een totaalpakket dat het beste bij jou past kunnen we ervoor zorgen dat je niet teveel betaald en zelfs honderden euro’s kunt besparen.  Betalen verloopt bij ons geheel zoals jij zelf wilt. Je kunt helemaal zelf bepalen of en in hoeveel termijnen je wilt betalen. Je kunt veilig via de bank betalen zodat je geen contant geld mee hoeft te nemen naar de lessen.

Stappenplan van Rijbewijscentrum

Je wilt je rijbewijs natuurlijk graag in 1 keer halen en dit kan met goede begeleiding en een goed stappenplan. Daarom heeft Rijbewijscentrum een duidelijk stappenplan waarin geheel duidelijk is met welke stappen jij je rijbewijs gaat halen!

Stap 1 – Kennismaking
Nadat je je hebt aangemeld nemen we contact met je op zodat we kunnen kennismaken. Hierbij zullen we jouw vragen beantwoorden en kunnen we jouw wensen bespreken. We kiezen een rij-instructeur voor je uit bij jou in de buurt, die het beste bij je past en waar jij je prettig bij voelt.

Stap 2 – Rijtest
Daarna volgt een vrijblijvende rijtest van twee keer 50 minuten om in te schatten hoeveel rijlessen je nodig zult hebben om in één keer voor je rijbewijs te kunnen slagen. Hierdoor krijg je direct al een goed inzicht in de duur en kosten van het behalen van je rijbewijs.

Stap 3 – Aantal rijlessen bepalen
Na de rijtest bespreken we samen de uitslag om het lessenpakket samen te stellen. Je kunt dan kiezen voor een spoedopleiding van tien dagen, maar natuurlijk kun je ook het aantal lessen over een langere tijd verspreiden. Na de rijtest weet je dan direct wat de totale rijopleiding gaat kosten.

Stap 4 – Efficiënt lesplan
Bij Rijbewijscentrum volg je de opleiding volgens een efficiënt lesplan waarin je zoveel mogelijk geld kunt besparen. Je leert dan met zo weinig mogelijk lessen snel alle vaardigheden die op het rijexamen van je worden verwacht.

Stap 5 – Goede voorbereiding op praktijkexamen
Het praktijkexamen is natuurlijk het spannendste onderdeel van je rijopleiding. Daarom zorgen wij ervoor dat je zo goed mogelijk bent voorbereid op dit onderdeel.

Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden door ons contactformulier in te vullen of door te bellen naar: 010- 4864755.