Rijschool Delft

Op zoek naar een rijschool in Delft? Ook in deze regio verzorgen wij jouw reis naar je rijbewijs! Wil je zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Of doe je liever wat rustiger aan? Bij Rijbewijscentrum leer je in ieder geval om veilig en goed auto te rijden. Je leert van onze ervaren rij-instructeurs die jou zorgvuldig zullen begeleiden.

Diverse methodes

Bij Rijschool Delft werken we zowel met de klassieke als de RIS methode. Het voordeel van deze RIS methode is dat je jouw rijopleiding in stappen volgt. Iedere stap sluit je af in de vorm van een toets en daardoor kun je stapsgewijs richting het behalen van je rijbewijs. Je kunt zo precies zien hoe je er voor staat en je hebt goed inzicht in de duur van je rijopleiding.
Zie jij toch meer voordelen in de klassieke methode? Dan kun je die natuurlijk ook gewoon kiezen bij Rijbewijscentrum.

Voordelig en snel je rijbewijs halen

Rijschool Delft biedt zeer goede en goedkope rijopleidingen aan. De rijlessen starten bij ons al vanaf €20,-! Daarnaast kun je dankzij de vrijblijvende proefrijles een goed inzicht krijgen in wat dit voordelige rijbewijs zal gaan kosten in totaal. Tijdens deze proefrijles bepaal je samen met de rij-instructeur hoeveel lessen je nodig zult hebben en op basis van jouw wensen stellen we dan een pakket samen.

Wachttijden zijn bij ons niet aan de orde, dus je kunt direct starten met je rijopleiding. Je kunt er ook voor kiezen om bij ons een spoedcursus te volgen. In dat geval kun je jouw rijbewijs zelfs binnen 10 dagen halen! Kun jij ook niet meer wachten totdat je jouw rijbewijs hebt? Meld je dan snel aan.