Rijlessen Dordrecht

Wil jij je rijbewijs halen en ben je op zoek naar een rijschool in de omgeving van Rotterdam? Bij Rijschool Dordrecht kun je dat snel en doelgericht doen. Als onderdeel van het Rijbewijscentrum geven wij onder andere rijles in Rijswijk, Rockanje, Ridderkerk en Schiedam. Waarom kiezen voor onze Rijschool Dordrecht? Ten eerste zijn wij voordelig. Je bij ons al vanaf 20 euro per rijles. Daarnaast werken we met de beste rij-instructeurs en hebben we een hoog slagingspercentage. Al veel enthousiaste leerlingen gingen je voor en zij besturen inmiddels met zelfvertrouwen een auto! Wil jij dit ook? Neem contact met ons op en vraag ons naar de vele mogelijkheden. Onze ervaren instructeurs zijn jou graag van dienst.

Een rijschool op maat

Tijdens het rijlestraject passen we de frequentie van lessen, het moment van lessen en de manier van lessen op jou aan. Of je nu studeert, stage loopt of werkt, er is altijd een moment dat je in de lesauto kan stappen om het rijden op de openbare weg onder de knie te krijgen. Rijschool Dordrecht staat bekend om haar flexibiliteit. Als je vakantie hebt kun je deze tijd meteen benutten en meer gaan lessen, of in dezelfde frequentie door lessen. Ook als je door cultuur of godsdienst liever een vrouwelijke, of juist een mannelijke rij-instructeur wilt, kan dat geregeld worden. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De autotheorie

Bij Rijbewijscentrum hebben we een eigen theorielokaal, waar op een dagdeel theorielessen worden gegeven. Het theorielokaal is ingericht op dezelfde manier als bij het CBR, zo ben je er van verzekerd dat je al een ruime voorsprong hebt als je het officiële theorie examen gaat afleggen. Ook wordt gebruik gemaakt van eenzelfde soort toetsingssysteem, waardoor je hier alvast bekend mee kunt worden. Ook als je moeite hebt met theorie, kunnen wij extra begeleiding bieden.