Rijschool Barendrecht

Als jij op zoek bent naar een rijschool in Barendrecht, dan heb jij zojuist gevonden wat je zocht. Rijbewijscentrum is namelijk ook actief in de regio Barendrecht. Dit betekent dat onze ervaren rij-instructeurs ook tot jóuw beschikking staan. Wij willen je graag helpen bij het behalen van je rijbewijs en bieden jou daarbij een traject dat volledig is afgestemd op wat jij nodig hebt. Woon jij in Barendrecht of de directe omgeving? Neem dan gelijk contact met ons op en ontdek zelf wat wij voor jou kunnen betekenen. Wie weet zit jij dan al op zeer korte termijn bij ons in een lesauto!

Onze ervaren instructeurs helpen jou op weg

Wat krijg je als jij je aanmeldt bij Rijbewijscentrum? Als erkende rijschool in Barendrecht bieden wij je onder andere een hoog slagingspercentage. Veel leerlingen boekten bij ons succes en daar kun jij er ook één van zijn! Wij geven les in verschillende auto’s, zoals een Mazda 6, Volkswagen polo en een Audi A3. Ook mag je bij ons uitgaan van vaste lestarieven! Voor jou als leerling kan dat alleen maar gunstig zijn. De rij-instructeurs van onze rijschool in Barendrecht worden geselecteerd aan de hand van strenge criteria en hebben veel ervaring in de rijschoolbranche.

Ook voor RIS methode kun je bij ons terecht

Rijbewijscentrum werkt zowel volgens de klassieke als de RIS methode. De RIS methode houdt in dat je de rijopleiding in stappen volgt. Er zijn dan speciale lesblokken, na ieder lesblok volgt er een afsluiting in de vorm van een toets. Heb je deze afgesloten, dan kun je pas door naar het volgende blok. Alle vorderingen die je maakt worden bijgehouden op speciale instructiekaarten. Aan de hand van deze kaarten weet je dus precies hoe je ervoor staat! Ook prettig is dat Rijbewijscentrum in Barendrecht met een speciaal planningssysteem werkt. Hiermee is het mogelijk om al ver van tevoren de examens in te plannen.

Meld je aan bij onze rijschool en begin binnenkort met rijden!