Rijschool Hellevoetsluis

Ben je op zoek naar een rijschool in Hellevoetsluis met kwaliteit? Maar wil je tegelijkertijd letten op je geld? Rijbewijscentrum is dan voor jou de oplossing. Bij deze rijschool in Hellevoetsluis krijg je waar voor je geld! Met een hoog slagingspercentage en deskundige instructeurs bevestigen wij onze kwaliteit waardoor jij zo snel mogelijk je rijbewijs kunt halen. Daarnaast bespaar je bij ons honderden euro´s. Het halen van je rijbewijs hoeft niet duur te zijn. Bekijk de prijzen voor onze verschillende rijles pakketten en beoordeel zelf!

Begin op tijd met je rijles in Hellevoetsluis

Door de nieuwe wetgeving is het al mogelijk om vanaf 16,5 jaar te beginnen met het volgen van rijlessen in Hellevoetsluis. Vanaf 16 jaar bent mag je beginnen met theorielessen. Daarnaast is de geldigheid van het theoriecertificaat verhoogd van 1 jaar naar 1,5 jaar. Hierdoor is het mogelijk dat je al vanaf 17 jaar al rijexamen doet. Tot je 18 jaar bent mag je dan de weg op met een door jezelf gekozen coach. Begin daarom zo vroeg mogelijk met het nemen van rijles in Hellevoetsluis, zodat je rijbewijs op je 17e binnen handbereik is.

Welke rijles kies jij?

Bij Rijbewijscentrum kun je kiezen voor verschillende rijlessen. Bijvoorbeeld rijles met je auto, motor of rijles met een aanhangwagen. In de regio Hellevoetsluis bieden wij twee lesmethoden aan voor rijles in een auto. Rijles met een schakelauto of rijles in een automaat. Het voordeel van rijles in een automaat is dat je over het algemeen een stuk minder lessen nodig hebt. Het nadeel hiervan is dat je een aantekening op je rijbewijs krijgt waardoor je alleen mag rijden in een auto met automaat. Bepaal zelf welke rijles jij nodig hebt. Wij passen ons aan zodat jij zo snel mogelijk je rijbewijs haalt op een verantwoorde en betrouwbare manier. Kennis maken? Neem vrijblijvend een proefles of neem contact op.