Rijschool Papendrecht

Ben je ouder dan 16,5 jaar en op zoek naar een rijschool in Papendrecht of omgeving om je rijbewijs B te halen? Of heb je het B-rijbewijs al en wil BE halen? Dan moet je bij Rijschool Papendrecht zijn. Wij zijn een onderdeel van het Rijbewijscentrum en bij ons kun je voordelig rijles volgen in de omgeving van Rotterdam. We zitten onder andere in Dordrecht, Rijswijk, Ridderkerk, Maassluis en Zwartewaal. Bij Rijschool Papendrecht draait alles om professionaliteit, kwaliteit en flexibiliteit.

Al onze rij-instructeurs zijn ervaren en weten wat ze moeten doen om individuele leerlingen zo goed mogelijk te begeleiden. Voordat je met lessen start kun je een proefles nemen, waarin je samen met de rij-instructeur bepaalt hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben. Op basis hiervan kan direct het kostenplaatje in kaart worden gebracht, zodat je van tevoren weet waar je aan toe bent.

Een persoonlijk rijplan

Een persoonlijk rijplan houdt in dat we samen met de cursist kijken naar waar de mogelijkheden liggen. Wanneer kun je lessen, op welke frequentie en met welke methode? We kennen namelijk twee methodes: de standaard methode en de RIS-methode. Bij eerstgenoemde krijg je tijdens het lessen alle elementen door elkaar geleerd, bij de RIS-methode (Rijden In Stappen) krijg je de onderdelen één voor één aangeleerd. Voor degene die door welke reden dan ook niet in een handgeschakelde auto kan lessen, geven wij ook rijles in een automaat.

In sommige gevallen heeft de cursist liever een vrouwelijke rij-instructeur. Dit kan een voorkeur zijn, maar het kan ook te maken hebben met cultuur en godsdienst. Het lessen met een vrouwelijke instructeur is bij ons geen probleem. Wij houden daar graag rekening mee!

Ander rijbewijs halen?

Naast rijbewijs B, kun je bij Rijschool Papendrecht ook rijbewijs BE (aanhanger), AM (bromfiets), AL (motor licht) en AZ (motor 21+) behalen. Om welk rijbewijs het ook gaat, onze rij-instructeurs begeleiden jou graag met ervaring en professionaliteit. Wil je meer informatie, of wil je rijles aanvragen? Neem dan contact met ons op!