Rijschool Rhoon

Woon jij in Rhoon of de directe omgeving, en ben jij op zoek naar een rijschool die bij je past? Dan is Rijbewijscentrum de match voor jou! Met ervaren rij-instructeurs, een compleet pakket aan mogelijkheden en met zorg samengestelde trajecten kunnen we jou precies geven wat je nodig hebt. Zoek jij een rijschool in Rhoon? Dan heb je deze dus zojuist gevonden! Op onze website lees je alles over de soorten rijles die we bieden en wat we allemaal doen om dit voor jou zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je kunt kiezen voor een vrouwelijke instructrice als je dat prettig vindt, er zijn verschillende lesmethodes en zelfs qua lesauto zijn er diverse mogelijkheden.

Aanbod voor iedereen geschikt

Bij onze rijschool in Rhoon kan je terecht voor een enorm aanbod van alles wat maar met rijlessen te maken heeft. Wij bieden het volgende aan:

  • Rijles in automaat
  • Rijles in schakelauto
  • Theoriecursussen
  • Rijles met een aanhangwagen
  • Motorrijles

Ook als je je rijbewijs al hebt maar deze graag wil uitbreiden zodat je met een aanhangwagen kan rijden, of als je je motorrijbewijs wil halen, zit je goed bij Rijbewijscentrum. Je vindt meer informatie over de lessen en tarieven op onze website.

Rijbewijs halen vanaf 16 jaar

Rijlessen volgen is al mogelijk vanaf 16 jaar. Vanaf 16 jaar mag je al starten met theorielessen en vanaf 16,5 jaar met rijlessen. Als je op je 17e jaar bent geslaagd voor je rijopleiding mag je tot je 18e met een begeleider (coach) zelfstandig de weg op. Vanaf 18 jaar mag je dan zelfstandig rijden. Ben jij 16 en wil je hiermee beginnen, dan helpen we jou daar graag bij. Neem contact op met Rijbewijscentrum om er direct achter te komen wat we voor jou kunnen betekenen!