Rijschool Rijswijk

Wil jij je rijbewijs snel halen en ben je op zoek naar een flexibele rijschool met ervaren instructeurs? En woon je in Rijswijk of in de omgeving van Rijswijk? Dan is Rijschool Rijswijk dé plek om je rijbewijs te halen. Rijschool Rijswijk is onderdeel van het Rijbewijscentrum. Wij hebben kwaliteit en aandacht hoog in het vaandel. Het behalen van je rijbewijs is niet moeilijk met de juiste methode en professionele rij-instructeurs. Daarnaast is beschikbaarheid belangrijk. Rijschool Rijswijk is flexibel en past zich graag aan jou aan! Al vanaf dat je 16,5 jaar oud bent mag je aan het traject beginnen, zodat jij op je 18e verjaardag gelijk zonder begeleiding de weg op mag.

Een persoonlijk rijplan

Rijschool Rijswijk biedt jou een persoonlijk rijplan waarbij rekening gehouden wordt met werk, studie en sport, maar ook met cultuur en etniciteit. Mocht je om welke reden dan ook een vrouwelijke rij-instructeur willen, is dat geen enkel probleem. Ben je gemotiveerd om je rijbewijs te halen, maar heb moeite met de autotheorie? Geen paniek! Bij ons kun je terecht voor extra begeleiding bij het leren van de theorie.

Het kan zijn dat lessen in een zogenaamde handgeschakelde auto voor jou om één of andere reden niet mogelijk is. In dat geval kun je bij ons lessen in een automaat Daarnaast kun je bij ons ook terecht als je je motorrijbewijs wil behalen, of met een aanhangwagen wil gaan rijden! Welke soort lessen je ook afneemt, we bieden jou een compleet pakket dat is afgestemd op jouw wensen. Woon je in Rijswijk, of in de directe omgeving van Rijswijk? Neem dan contact met ons op, wij leggen je graag uit wat we jou kunnen bieden

Rijles vanaf 20 euro per les!

Bij Rijschool Rijswijk rijles je al vanaf 20 euro per les. Wil je een lespakket? Ook dan hoef je het totaalbedrag niet in één keer te voldoen. Dit kan per les of in termijnen. Je kunt ook een rijlestraject volgen in de vorm van een spoedcursus. Dit brengt geen extra kosten met zich mee. Wil je nu rijlessen aanvragen? Neem contact met ons op en laat je informeren!